Дома > Вести > Вести од индустријата

Која е употребата на брановидни кутии?

2023-03-24

Брановидни кутии се нарекуваат и брановидни картони, картонски кутии, поголемите се нарекуваат и брановидни кутии, брановидни картони, картонски кутии, понекогаш наречени картонски кутии. Предметите се лесни за транспорт. Во 1879 година, Роб Гејл модифицирал машина за печатење хартиени кеси за да сече стуткан картон и брановидна хартија и измислил преклопенкартони.

Главните употреби на брановидни кутии може да се користат во пакување стоковни куќи, пакување производи за здравствена заштита, пакување чај, пакување електронски компоненти, пакување облека, пакување облека, кутии за алат, хемиско пакување, пакување апарати за домаќинство, пакување пијалоци, пакување подароци, пакување храна , Пакување храна, кеси за складирање, резервоари за вода за дигитално пакување, играчки за пакување општо пакување хардверски додатоци за пакување логистика пакување пакување цигари, кутии за сортирање, кутии за промет итн.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept